אוזניות אלחוטיות דגם BlackShark V2 Pro for PlayStation מבית Razer, הן אוזניות המתאימות ל-eSports בקונסולת ה-Playstation, עם טכנולוגיית מיקרופון HyperClear Super Wideband, דרייברים TriForce Titanium בקוטר 50 מ"מ וטכנולוגיה אלחוטית HyperSpeed.
למקצוענים
אם אתם מתחרים ב-PlayStation, תגיעו לרמות הגבוהות ביותר של משחק קונסולה תחרותי עם Razer BlackShark V2 Pro. עוצב עבור צליל ברור וחד, בידוד רעשים מתקדם ונוחות לאורך כל היום, תשתמשו באוזניות אלחוטיות אולטימטיביות המיועדות לספורט אלקטרוני כדי לשחק בליגה הגדולה.
RAZER HYPERCLEAR SUPER WIDEBAND MIC
איכות קול ברמת HD למקצוענים
על ידי כיסוי טווח תדרים רחב יותר של צליל, המיקרופון הנשלף מהדור הבא קולט ומשדר כמות עצומה של פרטים בקול שלכם, כך שכל קריאה לקבוצה שלכם נשמעת ברורה, עשירה וטבעית.
אודיו מתקדם לספורט אלקטרוני
RAZER TRIFORCE TITANIUM 50 MM DRIVERS
צליל ברור ועוצמתי
עם דיאפרגמות מצופות טיטניום להוספת בהירות, העיצוב המוגן בפטנט המתקדם שלנו מחלק את הדרייבר ל-3 חלקים עבור כיוונון נפרד של גבוהים, אמצעיים ונמוכים - מייצר צליל אמצע ברור ובהיר עם טרבל עשיר ובס חזק יותר.
פרופילים לצליל FPS מכוונים למקצוענים
צליל מיקומי מדויק באישור מקצוענים
מותאם יחד עם חלק מהספורטאים המקצועיים הטובים בעולם, תאזינו כמו המקצוענים עם פרופילי אודיו FPS באוזניות המספקים את המידע המקסימלי עבור יתרון תחרותי אולטימטיבי.
שליטה וקישוריות ללא תפרים
חוגת אודיו מרובת-תפקודים
תכוונו בקלות את תערובת המשחק/שיחה והווליום.
RAZER HYPERSPEED WIRELESS
קישוריות בתדר 2.4GHz מובילה בתעשייה למשחק עם השהייה נמוכה במיוחד.
70 שעות חיי סוללה עם טעינת Type C
שימוש ימים רבים בטעינה אחת.
קל. נוח. עמיד.
כריות קצף זיכרון FLOWKNIT רכות במיוחד
אריג נושם שעוזר לכם להישאר קרירים ונוחים.
רצועת ראש ומחליק מחוזקים בפלדה
עמידות וגמישות מוגברת.
פרופיל ואחיזה אופטימלית
אטימה ובידוד רעשים משופרים לריכוז מוחלט.
2.4GHz
Bluetooth
50 מ"מ
עד 70 שעות
100Hz-10KHz
12Hz - 28kHz
32Ω (1kHz)
42dBV / Pa, 1kHz-
320 גרם